HELP Försäkring

HELP är det enda försäkringsbolaget i Skandinavien med fullt fokus på juristhjälp för vanliga privatpersoner. Därför är vi riktigt vassa på det.

Välkommen till HELP!

Telefon                                   Växel 08-524 640 00  |  Kundtjänst 0771-985 200

Öppet                                     Måndag - torsdag klockan 09.00 - 17.00  |  Fredag klockan 09.00 - 16.00.

Email                                        post@helpforsakring.se 

Post- och besök                      HELP Försäkring Filial  |  Kungsgatan 32  |  111 35 Stockholm

Klagomålsansvarig                Chefsjurist Nadja Forsman, nf@helpforsakring.se

Org nr                                    516407-8080

Du håller kontakt med din jurist som det passar dig bäst, via telefon, mail, Min sida, post, Skype och videosamtal. Önskar du ett personligt möte är du varmt välkommen till vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm. Om du har ett ärende i domstol är juristen alltid med på plats, vilken av Sveriges alla domstolar det än gäller.

Du har rätt att få rätt.

HELP gör det möjligt för vanliga privatpersoner att få juridisk hjälp, det är vårt bidrag till en högre rättssäkerhet. När vi hjälper våra kunder med deras vardagsjuridik gör vi det i försäkringsform. Därför har de alltid en jurist på sin sida när det behövs, utan att betala timpris.

Med ökande ekonomiska skillnader i samhället är det extra viktigt att HELP finns. Det sägs att alla är lika inför lagen, men vad hjälper det om man inte har råd att anlita en jurist för att få rätt? Våra kunder slipper titta i plånboken innan de kontaktar oss.

Vad vi gör.

Vårt hjälper människor med deras vardagsjuridik inom området privaträtt. I Skandinavien är vi ensamma om att ha fullt fokus på Juristförsäkringar och det ger oss en unik kompetens. Sedan vi startade i Sverige 2012 har våra jurister hjälpt människor med fler än 10 000 ärenden.

Responsen från våra kunder visar att vi behövs och att vi gör rätt. Första kvartalet 2018 hade vi 99 % nöjda kunder.

Våra försäkringsprodukter.

Den som är försäkrad hos HELP slipper höga advokatkostnader och trassel med vardagsjuridiken.

  • Juristförsäkring. Hjälp med vardagsjuridik inom privaträtt.
  • BoKlar. Försäkringen för nyblivna bostadsägare.

HELP som arbetsplats.

Vi har givetvis kollektivavtal och vi arbetar aktivt för en bra balans mellan arbete och fritid för alla medarbetare. Resultatet ser vi i de årliga medarbetarundersökningarna - 2017 tyckte 100 % att HELP är en bra arbetsplats.

Eftersom vi inte fakturerar våra kunder mäts juristerna inte på hög debiteringsgrad, utan på hög kundnöjdhet.

Mer om HELP.

HELP finns i Sverige sedan 2012, som filial till det norska bolaget HELP Forsikring AS. Hela HELP ägs sedan 2013 av ARAG, det tyska försäkringsbolaget som liksom vi har juristhjälp i försäkringsform som specialitet. ARAG är representerat i 17 länder.

Drygt 150 jurister jobbar på HELP i Sverige, Norge och Danmark och det gör oss till en av de stora arbetsplatserna för jurister i Skandinavien. Många av våra kunder är mer bekväma med andra språk än svenska, därför lägger vi extra vikt vid breda språkkunskaper när vi rekryterar jurister. Idag hjälper vi våra kunder på 9 språk.

Vi har en heltäckande ansvarsförsäkring och följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Ta del av våra årsrapporter

 

About the company - in English

Vill du jobba på HELP?

Läs mer här

Kontakta oss på 0771-985 200 eller post@helpforsakring.se