Jobba hos oss

Vi söker en jurist till! Är du empatisk och handlingskraftig kommer vi att trivas fint med varandra. Vill du vara med och revolutionera juristbranschen är chansen ännu större. Läs mer och ansök på http://bit.ly/2zWmWYE  om du längtar efter en extra trevlig arbetsplats - välkommen!

Att jobba på HELP Försäkring skiljer sig lite från att jobba på en vanlig advokatbyrå. Vi slipper till exempel fakturera våra kunder, de har redan betalat genom att teckna vår Juristförsäkring. Därför mäts våra jurister efter hög kundnöjdhet, inte efter hög debiteringsgrad. Vi ägnar helt enkel lite extra tid åt varje kund utan att behöva tänka på skenande arvoden och det gör vårt jobb ännu mer intressant och roligt. Om man dessutom sympatiserar med våra ledord empati, handlingskraft och struktur är det troligt att man känner varmt för HELP som arbetsplats.

I vår organisation finns det plats för både nyutexaminerade och mer seniora jurister. Vi vill också att alla anställda ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Här ska man helt enkelt kunna jobba samtidigt som man har utrymme för fritid och familjeliv.

Vill du spontansöka jobb hos oss är du välkommen att maila din ansökan till  jobb@helpforsakring.se .