Om oss

Hej! På HELP Försäkring jobbar jurister med att hjälpa vanliga människor med vardagsjuridiken. Det gör vi i försäkringsform, så att våra kunder alltid har en jurist på sin sida när de behöver.

HELP är det enda försäkringsbolaget i Skandinavien som jobbar med enbart juristförsäkringar och det ger oss förstås en unik kompetens. I Sverige erbjuder vi oftast försäkringen via samarbeten med fackföreningar och medlemsorganisationer. De i sin tur tillhandahåller försäkringen som en förmån för sina medlemmar.

Våra jurister har inriktning på familj- och arvsrätt, köp- och konsumenträtt, försäkringar, sjukförsäkringar och fastighetsrätt - viktiga områden som det är tryggt att få professionell hjälp med. Vi lägger också extra vikt vid breda språkkunskaper när vi rekryterar, så att även de som är mer bekväma med andra språk än svenska kan få bra hjälp. Idag har vi därför (förutom svenska och engelska som vi alla pratar) medarbetare som pratar polska, bosniska, vietnamesiska, syrianska, franska, finska och arabiska.

HELP Försäkring finns i Sverige sedan 2012 och är en filial till det norska bolaget HELP Forsikring AS. Ägare till HELP Forsikring är det tyska försäkringsbolaget ARAG, med över 80 års erfarenhet av juristförsäkringar. ARAG är ett av världens största försäkringsbolag inom juristförsäkringar, med verksamhet i 15 länder. I Norge och Danmark  har HELP 140 anställda och i Sverige är vi 23 personer i augusti 2017, varav 17 är jurister. Vi är fördelade på en juridisk avdelning, försäljning/marknadsföring, ekonomi och kundservice. Det svenska bolaget leds av Alexandra Åquist och chefsjurist är Nadja Forsman.

Aktuellt

Aktuellt

Läs om HELP Försäkring i media, om ärenden våra jurister har löst och andra relevanta ämnen.

Medarbetare

Medarbetare

HELP Försäkring har idag av 16 medarbetare inom juridisk avdelning, försäljning, kundtjänst och marknadsföring. Tillsammans med huvudkontoret i Oslo består HELP Försäkring av över 100 medarbetare.

Jobba på HELP Försäkring

Vi söker en jurist till! Är du empatisk och handlingskraftig kommer vi att trivas fint med varandra. Vill du vara med och revolutionera juristbranschen är chansen ännu större. Läs mer och ansök på http://bit.ly/2zWmWYE  om du längtar efter en extra trevlig arbetsplats - välkommen!

Kontakta oss

Kundtjänst öppettider 

Måndag - torsdag 9 - 17, fredag 9 - 16

About the company

Based on the idea of helping consumers achieve a greater degree of security when purchasing goods and services, we established a new Norwegian insurance company specialising in legal assistance.